شرایط حضور دانش آموزان مهمان در فرآیند ارزشیابی و امتحانات داخلی مدارس کشور رونمایی از قدیمی‌ترین سند فارسی مطبوعاتی از درخواست یهودیان برای سکونت در فلسطین | خواهشِ دیروزِ غاصبانِ امروز سه گانه کمبود تخت، ساختمان قدیمی و رنج همراهان در بیمارستان «دکتر شیخ» مشهد گلایه مردم مشهد از ثبت نام کوتاه مدت برای سرویس مدرسه | چالش ثبت نام سرویس پیش از تعیین تکلیف مدارس دریافت وجه اضافی برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ ممنوع برگزاری جلسات دادرسی زندانیان در خراسان رضوی به صورت برخط جزئیاتی تازه از  پرونده پدرکشی لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) جاماندگان انتخاب‌رشته کاردانی به کارشناسی، در شهریور ۱۴۰۴ اقدام کنند پرونده جهانی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری برای ارائه به یونسکو آماده می‌شود حمایت اتحادیه معلمان هندی از ایران دربرابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی و آمریکا نابودی ۲ هکتار از منطقه دالانکوه اصفهان براثر آتش‌سوزی (۸ تیر ۱۴۰۴) عامل موساد در مترو تهران دستگیر شد (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۸ تیر ۱۴۰۴) نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم به‌زودی اعلام می‌شود | برگزاری امتحانات جبرانی در شهریور ۱۴۰۴ تشکیل کارگروه ویژه برای مدیریت چالش‌های آموزشی ناشی از جنگ ۱۲ روزه اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ تیر ۱۴۰۴) برخورد با تعطیلی بدون مجوز داروخانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه ضرورت اقدامات اورژانسی در مواقع گرمازدگی رئیس شورای شهر تهران: شهروندانی که منازل آن‌ها تخریب شده موقتا اسکان داده شدند تاریخ جدید برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی ۱۴۰۴ اعلام شد بمباران شیمیایی سردشت، آغاز ناجوانمردانه ذبح انسانیت در جنگ آخرین مهلت ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد حقوق بازنشستگان صندوق لشکری بانک سپه کامل واریز شد (۸ تیرماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام کتب درسی پایه‌های ورودی آغاز شد (۸ تیر ۱۴۰۴) احیای هویت تاریخی مشهد با واسطه‌گری مکتب بافت اطلاعیه تأمین‌ اجتماعی درخصوص لزوم ثبت تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا دهم تیرماه ۱۴۰۴ طرح ترافیک در پایتخت از فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه ۱۴۰۴) اجرا می‌شود
سرخط خبرها

مردم همچنان ناراضی از حذف دفترچه تامین اجتماعی | ترجیح دادم نسخه آزاد بگیرم تا کرونا!

  • کد خبر: ۶۳۲۱۰
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
  • ۱
مردم همچنان ناراضی از حذف دفترچه تامین اجتماعی | ترجیح دادم نسخه آزاد بگیرم تا کرونا!
خانمی که در پذیرش نشسته، از پشت پلاستیک‌هایی که برای رعایت فاصله اجتماعی نصب شده است، می‌گوید: اگر نوبت می‌خواهید فقط باید دفترچه بدهید!

جانقربان|شهرآرانیوز- خانمی که در پذیرش نشسته، از پشت پلاستیک‌هایی که برای رعایت فاصله اجتماعی نصب شده است، می‌گوید: اگر نوبت می‌خواهید فقط باید دفترچه بدهید! می‌گویم: دفترچه که از ۲ ماه پیش حذف شده است و دیگر تأمین اجتماعی دفترچه نمی‌دهد! گفته‌اند با کارت ملی و شماره ملی پذیرش انجام می‌شود. این هم کارت ملی من.
بدون اینکه نگاهی به من و کارت ملی بیندازد، می‌گوید: ما فقط با دفترچه پذیرش داریم!


بعد چند راه جلو پایم می‌گذارد و ادامه می‌دهد: یا دفترچه بدهید یا ویزیت آزاد بگیرید یا جایی بروید که بدون دفترچه و با کدملی قبول کنند. ما قبول نمی‌کنیم!


این قبول نمی‌کنیم را جوری می‌گوید که انگار کلا نظام تأمین اجتماعی را قبول ندارد؛ قبول‌نداشتنی که این روزها با حذف دفترچه، ماجراها برای بیماران بیمه‌شده تأمین اجتماعی ساخته است!


ترجیح دادم نسخه آزاد بگیرم تا کرونا!

برای مواجهه با مشکلاتی که این روزها با حذف دفترچه برای مردم پیش آمده، کافی است به چند درمانگاه، کلینیک یا داروخانه سر بزنید. خانم مسنی که نسخه پزشک در دست دارد، می‌گوید: بیماری قند دارم و برای یک قرص که هرروز باید مصرف کنم به دکتر رفتم. گفتند چون سامانه قطع است نمی‌توانند با کدملی پذیرش کنند. یا باید می‌نشستم تا سیستم وصل شود یا اینکه ویزیت و داروی آزاد بگیرم. نیم‌ساعتی صبر کردم. فایده‌ای نداشت و درمانگاه هم شلوغ‌تر شده بود. ترجیح دادم نسخه آزاد بگیرم تا کرونا!


حکایت حذف دفترچه‌ها، حکایت آپارتمان‌نشینی

خانم جوان دیگری می‌گوید: حالا باز خوب است که این‌ها بدون دفترچه قبول می‌کنند. چند روز پیش با حال خراب به یکی از درمانگاه‌ها رفته بودم که گفت ما بدون دفترچه پذیرش نداریم. حکایت حذف دفترچه‌ها حکایت آپارتمان‌نشینی شده است! باید ۱۰سالی بگذرد تا جا بیفتد!


همیشه به زیان مردم و مشتری و مصرف‌کننده

یکی‌دیگر از مراجعه‌کنندگان به درمانگاهی که اتفاقا در مرکز شهر مشهد هم هست، می‌گوید: با این اینترنتی که یک روز وصل است و یک روز قطع، این حذف دفترچه چه بود! من نمی‌دانم این مسئولان ما از کدام کشورها الگوبرداری می‌کنند که این‌قدر ناقص است و همیشه هم به زیان مردم و مشتری و مصرف‌کننده است! اگر زیرساخت‌ها فراهم نبود، چرا مردم را بازیچه کردند! قبلا برای دریافت دفترچه سالی یک‌بار باید در صف می‌ایستادیم، حالا هربار که مریض می‌شویم یک‌بار برای ویزیت‌شدن و یک‌بار برای داروگرفتن باید در صف بایستیم!


خودشان را راحت کردند و ما را ناراحت

آقای مرادی که تأکید دارد کدملی‌اش را هم بگوید تا در سامانه بیمه شناسایی شود نیز از مشکلات حذف دفترچه تأمین اجتماعی می‌گوید: یک کلمه من بگویم و آن‌هم این است که خودشان را راحت کردند و ما را ناراحت! دیشب برای دریافت داروی پسرم رفته بودم داروخانه و سیستم قطع بود. پذیرش فقط 10نسخه را قبول کرده بود و می‌گفت بقیه مراجعه‌کنندگان نمانند، چون سیستم قطع است و معلوم نیست کی باز شود. هیچ‌کس هم حق اعتراض نداشت، مگر اینکه نسخه را آزاد می‌گرفت و می‌رفت! فکر کنم این سیستم حذف دفترچه نه‌تنها هزینه چاپ دفترچه را در جیب تأمین اجتماعی کرده، بلکه هزینه‌های درمانی هم کاهش یافته است، چون خیلی وقت‌ها مردم مجبور هستند نسخه آزاد بگیرند تا کارشان راه بیفتد.


انگار که صف مرغ است

خانم جوان دیگری که برای دریافت نسخه کودک سه‌ساله‌اش امروز بیش از یک ساعت در داروخانه معطل شده است، می‌گوید: فکر کنم صف مرغ مسری بود و به تأمین اجتماعی هم رسید! از این به بعد برای ویزیت دکتر و دریافت دارو هم باید در صف بایستیم! حالا اگر یک ماه هزینه بیمه را دیر بدهیم، کلا از خدمات محروم می‌شویم، ولی هیچ‌کسی و هیچ‌جایی نیست که به این نهادهای متولی وظیفه‌اش را یادآوری کند و از کارکنان بخواهد خدماتی را که در مقابل آن پول دریافت می‌کنند، درست‌وحسابی ارائه کنند.


کم‌کم به نیست می‌رسد

همان‌طور که می‌دانید، صدور دفترچه بیمه تأمین اجتماعی از ابتدای اسفندماه ۱۳۹۹ پایان یافت، اما با پایان‌یافتن هزینه چاپ این دفترچه برای تأمین اجتماعی، هیچ‌خدماتی جایگزین آن نشد و این اقدام بدون پیش‌بینی زیرساخت‌های لازم بازهم به زیان بیمه‌شدگان تمام شد.


زین پس بعد از گله‌های حقوق کم و ناچیز بازنشستگان تأمین اجتماعی، چشم ما به خدمات درمانی، که کم بود و حالا دارد کم‌کم به نیست می‌رسد، روشن شده است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
0
0
انگار اقایان از فهم وکمالات بالایی برخوردارندودر همه زمینه ها خودشان را قیم ووصی مردم میدانند و نه تنها نظر مردم برایشان ارزشی ندارد بلکه بجای انها نیز تصمیمگیری کرده واز طرف مردم گفته میشود که انها راضی هستند!!!!.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->